2006 Program
Samsø ølejr

FAMILIELEJR PÅ SAMSØ

På samsø har vi det godt....

Med det mener vi at det handler om at børn og voksne har det godt og at alle får en dejlig ferie, fyldt med dejlige minder. Hos os er vi alle igangsættere, og der er ikke to uger, der er ens. En uge sker der måske en masse musikalsk, en anden er det ren hygge børn og voksne sammen, og i en tredje laves der en masse sport og leg. Mulighederne er talrige, og alle kan være med til at sætte sit præg på, hvad der sker i lige præcist den uge, man vælger. Man ved først hvordan ugen blev, den dag man tager hjem. Vi har de telte, som du skal sove i, og i lejren er der alt lige fra tallerkener til puslespil, så du skal bare have dit tøj, sovegrej og sovedyr med (tandbørste, shampoo, sæbe, dykkerdragt, fiskestang, hvis du skal bruge sådan noget).

Lejren ligger på den nordvestlige side af Samsø i de smukke fredede Ballebjerg Bakker. Har man først været her, har man lyst – ja, nærmest trang - til at komme igen år efter år. Vejret er ifølge de lokale noget af det bedste i landet, og der er mange dejlige strande og naturområder i lejrens nærhed.

Medbring: Egne ideer og engagement!!! ... Og gerne musikinstrumenter af alle slags til at gøre aftenhyggen lidt hyggeligere.

Vi nyder blot tiden sammen. Sammen med vores børn, med de andre voksne, med dem vi kender og dem vi kommer til at kende, og vi finder altid på noget at lave...

svar på nogle spørgsmål:

  • Man må ikke slå sit eget telt op på lejren. Vi har kun godkendelse til at benytte vores egne telte.
  • Vi forventer at man overholder landets love, også dem der gælder rusmidler og alkohol. Vi er ikke sarte, men det er en familie lejr, hvor der er mange børn og unge der skal tages hensyn til, og det forventer vi at du også kan/vil.
  • Der er ingen strøm på lejren, men en masse petroleumslamper og gasovne. Så lad bare alt det elektriske ligge der hjemme... (såsom: dvd, computer, hårtørrer, strygejern osv.)
  • Hver uge har en oprydningsdag/ arbejdsdag, hvor der bliver lavet nødvendig vedligeholdelse, ryddet op eller lavet noget helt nyt!
  • Vi har en fast arbejdsplan, så alle er med til, at få lejren til at fungere, f.eks. at der er måltider på faste tidspunkter (af hensyn til de mange småbørn og andre meget sultne mennesker), på planen er der diverse opgaver fra rengøring til at tænde lamper. Så der er noget at lave for enhver smag.
  • Man kan kun købe hele uger på samsø ølejr og kun over BILLETnet. Adgang til lejren fra lørdag kl. tolv. Hvis man kommer i bil, skal man i god tid bestille plads på færgen.
  • Kommer man med offentlig transport, tager man bussen til Nordby, og går derfra ud mod Ballebjerg. Du kan eventuelt ringe til regnskabsføreren for ugen, som så kan orientere dig om, hvordan du lettest kan komme helt ud til ølejren.
  • Hvis du har lyst til at være med til at hjælpe med at sætte lejren op og/ eller at tage den ned i august, så vil vi gerne høre fra dig (også gerne institutioner, seniorspejdere eller andre). Du vil få opholdet og rejsen betalt og en masse dejligt hårdt arbejde. Har du i øvrigt lyst til at hjælpe til med at få lejren til at fungere, og har du et eller flere talenter som du tror vi kan drage nytte af, så er du også meget velkommen til at kontakte os.


Regnskabsførerne for de enkelte uger kan findes på hjemmesiden for Samsø ø-lejr www.samsø-ølejr.dk

Husk ankomst først lørdag efter 12..

PS Hvis Billetnet linket ikke sender dig direkte til billetten for den ønskede uge, så finder du Samsø ølejrs billetter under spillested "Ølejr-Samsø" på Billetnets ølejr hjemmeside.

Lejradresse:

Ølejren,
Nordby
8305 Samsø

Lejrtelefonnummer: 86 59 62 99
Kontaktperson: Lars 44 64 05 04,
  Lars.k.b@tele2adsl
lejrens egen webside: www.oelejr.dk/samsoe
www.Samsø-ølejr.dk
www.samsoe-oelejr.dk
Ø-mail: samsoe@oelejr.dk
Ankomst: Tidligst lørdage kl 12.00
Deltagerantal: Max 90 personer

 

 


FORLEJR
Uge 26 (24/6 - 1/7)
 

En ølejr rejser ikke sig selv op, så derfor er alle, der vil hjælpe med at rejse lejren i denne uge velkomne, og får betalt rejse og kost. Du/i må meget gerne være vant til at bruge værktøj... du behøver ikke at have været der før, men det gør da ikke noget, hvis du er en af de “faste” deltagere.

Kontaktperson:
Ib 48 70 94 21, worre@adslhome.dk


 
Familielejr
Uge 27 (1/7 - 8/7)

 

 

Familielejr
Uge 28 (8/7 - 15/7)


 

 

Familielejr
Uge 29 (15/7 - 22/7)


Familielejr
Uge 30 (22/7 - 29/7)

Familielejr
Uge 31 (29/7 - 5/8)

Familielejr
Uge 32 (5/8 - 12/8)

 

 

 
 

Efterlejr
Uge 33 (12/8 - 19/8)

Vi har altid brug for en stærk hånd til at pakke lejren sammen efter sæsonen, så jo flere der vil være med jo bedre. Principperne er de samme som for forlejren. Kost og rejse bliver betalt og det gør som sagt ikke noget, at du ikke har været der før, bare du kommer.

Håber at I møder talstærkt op! “Det er også din ølejr”

Kontaktpersoner:
Lars 44 64 05 04
Kaj 27 13 20 43

 


 

 

Danmarks små oaser 2006